Izvor: Blic, 11.Avg.2022, 13:53

Vlada UKINULA ZABRANU izvoza ulja

Nakon kompletnog uvida u stanje zaliha, ali i rekordnih površina pod zasadom suncokreta, Vlada Republike Srbije je donela odluku o ukidanju zabrane izvoza svih vrsta ulja. Dodatno, nadležne institucije će nastaviti da prate situaciju na tržištu i u skladu sa tim preduzimati adekvatne mere.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

B92.net saznaje: Ukinuta zabrana izvoza

Izvor: B92, 11.Avg.2022

Doneta je odluka o ukidanju zabrane izvoza svih vrsta ulja, saznaje B92.net...Kako saznajemo u Ministarstvu poljoprivrede, nakon kompletnog uvida u stanje zaliha, ali i rekordnih površina pod zasadom suncokreta, doneta je odluka o ukidanju zabrane izvoza svih vrsta ulja...Osim toga, nadležne institucije...

Nastavak na B92...

Srbija ukinula zabranu izvoza svih vrsta ulja

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2022

Vlada Srbije odlučila je da ukine zabranu izvoza svih vrsta ulja, a nakon kompletnog uvida u stanje zaliha, ali i rekordnih površina pod zasadom suncokreta. Dodatno će nadležne institucije nastaviti da prate situaciju na tržištu i u skladu s tim preduzimati adekvatne mjere.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.