Vitlejem sve popularnija destinacija

Izvor: gDestinacija.com, 16.Dec.2010, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vitlejem sve popularnija destinacija

Zahvaljujući smanjenju nasilja na Zapadnoj obali tokom poslednjih godina, broj turista u Vitlejemu dostigao je rekord 2010, a za božićnu nedelju rezervisana je većina soba u hotelima.  Ove godine grad je posetilo 1,4 miliona turista, dok se za praznike, krajem godine, očekuje dolazak oko devedeset hiljada posetilaca. To je dvadeset hiljada turista više nego prošle godine u isto vreme. Do sada je rezervisano 2.750 hotelskih soba.

Nastavak na gDestinacija.com...






Povezane vesti

Skadarlija puna stranaca

Izvor: Press, 17.Dec.2010, 03:02

Većina restorana u čuvenoj boemskoj ulici je već rezervisana za doček Nove godine, a najviše stranih gostiju stiže iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Rusije.. .Beograd je iz godine u godinu sve popularnija destinacija turista iz regiona, pogotovo kada...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.