Izvor: Blic, 07.Jun.2023, 20:17

Više osoba na saslušanju: U obračunu kriminalaca u Sokocu jedna osoba ubijena, napadač teško ranjen

Danas je u Sokocu došlo do međusobne pucnjave između pripadnika dve kriminalne grupe i tom prilikom ubijen je Miroslav Milinković zvani Bato, saznaje Srpskainfo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRAČUN DVA KLANA: Član automafije ubijen u Sokocu - teško ranjen i napadač

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023

M.M. zvani Bata ubijen je danas oko 18 sati u pucnjavi na Sokocu...Avaz otkriva da je u međusobnom obračunu na ulicama Istočnog Sarajeva u muškarca navodno pucao član jedne narko grupe. Napadač je prema nezvaničnim informacijama teško ranjen, a sa njim u automobilu je bio još jedan član narko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Stanovnici u šoku nakon KRVAVOG OBRAČUNA auto - mafijaša na ulici: U Sokocu likvidiran Bato, saradnik kavačkog klana, više osoba uhapšeno, napadač teško ranjen (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Jun.2023, 10:10

U obračunu pripadnika auto-mafije u Sokocu sinoć je ubijen Miroslav Milinković zvani Bato, koji ima debeli dosije zbog krađe automobila. Nezvanično, u njega je pucao Stefan Delić, član kriminalne grupe na čijem čelu je bio Ognjen Orašanin, koji je tom prilikom zadobio povrede.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.