Izvor: Blic, 21.Jul.2023, 10:21

Više od 60 malih proizvođača sa gotovo stotinu proizvoda konkurisalo za brend "Ukusi moga kraja"

Strateški pravac kompanije Mercator-S, kroz snažna partnerstva sa domaćim proizvođačima iz svih krajeva Srbije, potvrđen je izuzetno uspešnim konkursom “Ukusi o kojima će se pričati”, na koji su se, sa novih 96 proizvoda, prijavila 63 mala proizvođača iz Srbije. Svi koji budu ispunili standarde proizvodnje koji primarno zahtevaju da njihovi tradicionalni proizvodi budu od sirovine 100% iz Srbije, postaće deo brenda Ukusi moga kraja i naći se na policama 340 prodavnica IDEA, Roda i Mercator.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Za „Ukuse moga kraja“ konkurisala 63 mala proizvođača u Srbiji

Izvor: Danas, 21.Jul.2023

Mali proizvođači čiji tradicionalni proizvodi budu od sirovine 100 odsto iz Srbije postaće deo brenda "Ukusi moga kraja" i naći se u 340 prodavnica IDEA, Roda i Merkatora, saopštila je danas kompanija Merkator-S.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.