Izvor: Blic, 18.Maj.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijore se zastave Srbije, Crne Gore i BiH: Neverovatna proslava mature u Bijelom Polju (VIDEO)

Noseći crnogorske, srpske, bosanske, bošnjačke i jugoslovenske zastave, uz sirene automobila bjelopoljski maturanti proslavili su danas na gradskom trgu završetak srednjoškolskog obrazovanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRUŠTVENE MREŽE "GORE": Maturanti u Bijelom Polju slavili kraj školovanja sa crnogorskim, srpskim i zastavama BiH (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Maj.2019

Na Fejsbuk stranici Podgoričkog vremeplova objavljen je snimak iz Bijelog Polja na kojima se jasno vidi da su maturanti nosili zastave Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegove Na Fejsbuk stranici Podgoričkog vremeplova objavljen je snimak iz Bijelog Polja na kojima se jasno vidi da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.