Vijetnamski restorani razvoze pijane goste kućama!

Izvor: Prva.rs, 20.Dec.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijetnamski restorani razvoze pijane goste kućama!

Radnici restorana, obučeni za to, procenjivaće jesu li gosti previše popili i pobrinuće se za njihov prevoz do kuća i zbrinjavanje njihovih automobila.
Plan će prvo sprovoditi nekoliko odabranih restorana koji planiraju da koriste lokalne taksi prevoznike i sopstvena vozila.
Oni koji vole da popiju radije će ići u restorane za koje znaju da će ih zbrinuti u slučaju da se napiju kaže jedan od vlasnika restorana uključenih u projekat.
Drugi pak vlasnici restorana dvoume >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se oko toga je li plan izvodiv. "U mom restoranu svaki dan pije stotine vozača", kaže vlasnik drugog restorana u Hanoju. "Kako možemo organizovati dovoljno osoblja i taksija da ih odvezu kući? Ako angažujemo dodatno osoblje ko će to platiti? Mi novaca nemamo."
Na ulicama Vijetnama život svake godine izgubi 12 hiljada ljudi, a prema policiji 70 odsto saobraćajnih nesreća u glavnom gradu rezultat je vožnje pod uticajem alkohola.
Izvor: 021
Pročitajte i: 
Poželeo da se potpiše na Koloseumu, pa je platio drakonsku kaznu za to!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.