NEVERICA NA IMANJU RISTIĆA! Veterinar ostao u čudu kad je došao da oteli kravu: Imao sam samo jedan OVAKAV SLUČAJ u karijeri

Izvor: Kurir, 09.Avg.2022, 11:27

NEVERICA NA IMANJU RISTIĆA! Veterinar ostao u čudu kad je došao da oteli kravu: Imao sam samo jedan OVAKAV SLUČAJ u karijeri

Kad se teli krava na selu običaj je da se pozove pola komšiluka, uglavnom jakih i sposobnih muškaraca, kako bi pomogli prilikom teljenja. Ali Milan Ristić iz sela Šume kod Topole nije pozvao svoje komšije već veterinara koji je zajedno sa njim otelio njegovu kravu koja je na svet donela tri prelepa i zdrava teleta.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOMAĆINI KRAJ TOPOLE OSTALI U ČUDU Očekivali su da se oteli krava, a onda se dogodila POTPUNO NEVEROVATNA STVAR (FOTO)

Izvor: Blic, 09.Avg.2022

Velika radost i berićet stigli su u porodicu Ristić iz sela Šume iz Topole, jer je njihova krava na svet donela tri zdrava teleta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.