Izvor: Blic, 21.Apr.2024, 15:58

"Verica neće da ide kući, ona je opsednuta baba" Marija Šerifović o majčinstvu i imenu sina: "Nisam htela da se tako zove, dođe ti da lupaš glavom o zid"

Pevačica Marija Šerifović neretko komunicira sa svojim fanovima putem društvenih mreža, a sada im je odgovarala na brojna pitanja koja su joj postavili, a koja su se najviše ticala njenog sina Maria.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Bukvalno ti dođe da lupaš glavom o zid!" Marija Šerifović otvoreno o majčinstvu i problemima sa kojima se suočava (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2024

Pevačica Marija Šerifović postala je majka pre četiri meseca, a sada je u jednom od svojih videa odgovarala na pitanja pratilaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.