Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 14:02

Velimir će do kraja života pamtiti dan kada su ga pozvali da izađe iz učionice: Ovako su đaci iz Pranjana iznenadili svog razrednog starešinu

Biti nastavnik u osnovnoj školi, naročito u ovo vreme jako je izazovno i nimalo lako, a biti razredni starešina jednog odeljenja tek nosi brigu i odgovornost. Đaci često čuju pohvale od svojih nastavnika, ali u selu Pranjani desio se i jedan drugačiji nesvakidašnji događaj. Učenici osmog razreda pokazali su veliku ljubav i poštovanje prema svom razrednom starešini, kada su mu priredili rođendansko iznenađenje koje će ovaj prosvetni radnik pamtiti čitavog života.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Neverovatan gest osmaka: Razrednom priredili rođendansko iznenađenje koje će zauvek pamtiti

Izvor: B92, 26.Apr.2023

Biti nastavnik u Osnovnoj školi, naročito u ovo vreme jako je izazovno i nimalo lako, a biti razredni starešina jednog odeljenja tek to sa sobom nosi brigu i odgovornost. Đaci često čuju pohvale od svojih nastavnika, ali u selu Pranjani desio se i jedan drugačiji, nesvakidašnji događaj.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.