Izvor: Blic, 26.Jul.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki GUBITAK "TESLE" uprkos rekordnim isporukama vozila

Američka kompanija "Tesla" pretrpela je gubitak od 408 miliona dolara u drugom kvartalu, uprkos tome što je isporučila rekordan broj električnih vozila. Taj gubitak je, međutim, manji u odnosu na neočekivano veliki gubitak od 702 miliona dolara iz prvog kvartala, ali ukazuje na to da "model 3" još uvek nije dovoljno uspešan kako bi kompaniju izvukao iz slabih poslovnih rezultata, ocenjuje portal "Verge".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Neočekivano: Izgubili 408 miliona dolara i pored rekordne isporuke

Izvor: B92, 26.Jul.2019

San Francisko -- Američka kompanija Tesla pretrpela je gubitak od 408 miliona dolara u drugom kvartalu, uprkos tome što je isporučila rekordan broj električnih vozila...Taj gubitak je, međutim, manji u odnosu na neočekivano veliki gubitak od 702 miliona dolara iz prvog kvartala, ali ukazuje na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.