Izvor: Blic, 30.Avg.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras počinje Sea Dance: Veliko otvaranje uz muzičku ikonu Nile Rodgersa i Lost Frequencies

Sve je spremno za početak petog, jubilarnog Sea Dance festivala čije će kapije biti otvorene večeras od 19h za program sve do nedelje ujutro. Prvi posetioci pristigli su u kamp, kao i na prelepu plažu Buljarica kod Budve, a ljubitelji odličnog provoda već uživaju uz more u velikoj završnici letnje festivalske sezone koja će, prikladno, proći u znaku toplog i sunčanog vremena!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počinje Sea Dance: Veliko otvaranje uz muzičku ikonu Nile Rodgersa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018

Sve je spremno za početak petog, jubilarnog Sea Dance festivala čije će kapije biti otvorene večeras od 19 časova za program sve do nedelje ujutro...Prvi posetioci pristigli su u kamp, kao i na prelepu plažu Buljarica kod Budve, a ljubitelji odličnog provoda već uživaju uz more u velikoj završnici...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.