Već sad se pripremite za zimovanje i odaberite prelepo Bansko

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već sad se pripremite za zimovanje i odaberite prelepo Bansko

Bansko - najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj, privlači brojne turiste i skijaše iz celog sveta sa svojih 65 kilometara ski staza namenjenih kako za početnike tako i za vrhunske skijaše.

Ako danas napravite upit, aranžman od 13. januara koji podrazumeva 7 polupansiona platićete 189 evra po osobi umesto 209 evra.

Bansko ima najbolji i najmoderniji ski centar u Bugarskoj, a samo mesto poseduje i oko 120 kulturnih i istorijskih obeležja i turistima pruža >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogućnost mnogo toga za istražiti. Tu su ostaci antičke tvrđave u Starom Gradištu, Nacionalni park Pirin pod protektoratom Uneska, a poznato je i po mineralnim izvorima.

Tražeći pravu alternativu za Alpe, ovde ćete naći staze za sve ukuse: od blago kosih za početnike do strmih, ponegde gotovo vertikalnih padina, za one koje dobro skijaju. Sve staze u Banskom odgovaraju i snouborderima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.