Izvor: Blic, 26.Apr.2021, 09:17

VUČIĆ SE SUTRA REVAKCINIŠE Evo u kom mestu bi predsednik trebalo da primi drugu dozu

U zdravstvenoj stanici u selu Pukovac kod Doljevca predsednik Srbije Aleksandar Vučić trebalo bi sutra u 12 sati da primi drugu dozu vakcine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić drugu dozu vakcine prima u Pukovcu kraj Doljevca

Izvor: Danas, 26.Apr.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će primiti drugu dozu vakcine protiv korona virusa u zdravstvenoj stanici u doljevačkom selu Pukovac, a isti dan sastaće se u Gadžinom Hanu sa predsednicima opština sa područja Nišavskog okruga i gradonačelnicom Niša.

Nastavak na Danas...

Vučić se sutra revakciniše u selu kod Doljevca

Izvor: Radio 021, 26.Apr.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra u podne bi trebalo da se revakciniše u zdravstbvenoj stanici u selu Pukovac kod Doljevca...Tim koji dežura sutra, odnosno oni koji će predsedniku dati drugu dozu vakcine, čine doktorka Slađana Beronja Jovanić i medicinska sestra Violeta Stamenković, pišu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.