Izvor: Blic, 16.Jan.2024, 19:04

VUČIĆ SE OGLASIO IZ DAVOSA: Najava Prištine o ukidanju platnog prometa sa centralnom Srbijom dovodi u pitanje sve

- Moj posao kao predsednika Srbije je da brinem, ali najava koju smo dobili iz Prištine o ukidanju platnog prometa sa centralnom Srbijom, da zabrane upotrebu dinara, da upadaju u Poštansku štedionicu u južnoj srpskoj pokrajini ne samo da nas zabrinjava već dovodi u pitanje sve procese normalizacije dijaloga i svega drugog - kazao je sa samita u Davosu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SPREMNI DA RAZMATRAJU ZABRANU UPOTREBE DINARA" Vučić o pretnjama iz Prištine: To dovodi u pitanje sve procese i dijalog

Izvor: Kurir, 16.Jan.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u Davosu na godišnjem Samitu Svetskog ekonomskog foruma, istakao je da ga brinu pretnje iz Prištine, pošto je najavljeno da su spremni da razmatraju ukidanje platnog prometa i zabrane upotrebu dinara.

Nastavak na Kurir...

Vučić: Zabrinjava najava da Priština ukida platni promet

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da najava iz Prištine da su spremni da ukinu platni promet sa centralnom Srbijom zabrinjava.

Nastavak na Radio 021...

Brnabić: Sve priče o biračkom spisku demantuje zahtev opozicije za održavanje hitnih izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2024, 10:53

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je jutros da sve što opozicija priča o neurednim biračkim spiskovima, prevarama, zloupotrebama i mahinacijama na izborima "demantuje" to što su tražili da se izbori održe hitno, do kraja decembra prošle godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.