Izvor: Blic, 30.Apr.2023, 19:16

"VUČIĆ NIJE ODUSTAO OD POSETE JASENOVCU" Brnabić: Zamolila sam Plenkovića da razmotri zahtev, nikada nismo dobili odgovor

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas u Zagrebu da je sa premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem razgovarala o želji predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti Jasenovac, položi cvet i upali sveću na tom stratištu i da joj je tom prilikom rečeno da je to pitanje tajminga i organizacije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brnabić u Hrvatskoj poručila da je Vučićeva poseta Jasenovcu pitanje organizacije: "Njegovi preci stradali su na tim stratištima"

Izvor: 24sedam.rs, 30.Apr.2023

Predsednica Vlade je rekla da je sa premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem razgovarala o želji predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti Jasenovac, položi cvet i upali sveću

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.