Izvor: Blic, 13.Feb.2024, 16:39

VRHOVNI SUD UBLAŽIO KAZNU NINI NINKOVIĆ Direktorki RPZ-a u Banjaluci danima sipala otrov u kafu, SNIMILE JE KAMERE

Vrhovni sud Republike Srpske ublažio je presudu Nini Ninković iz Banjaluke, pa je zbog trovanja direktorke Republičkog pedagoškog zavoda Slađane Tanasić osuđena na 18 meseci zatvora, potvrđeno je Srpskainfo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOLEGINICI SLAĐANI SIPALA U KAFU MRAVOCID-ŽOHAROCID, 3 PUTA POKUŠALA DA JE OTRUJE Šok slučaj u Banjaluci snimljen, ovo je epilog

Izvor: Kurir, 13.Feb.2024

Vrhovni sud Republike Srpske preinačio je presudu Nini Ninković, inspektoru prosvete u Pedagoškom zavodu Republike Srpske, i osudio je na godinu i po dana zatvora zbog pokušaja ubistva pomoćnika direktora Zavoda Slađane Tanasić kojoj je u kafu sipala "mravocid-žoharocid" i druge štetne materije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.