Izvor: Blic, 04.Sep.2023, 17:19

VOZIO U KONTRA SMERU ZBOG TIK TOK IZAZOVA? Stručnjaci o tragedijama koje su obeležile vikend: Alkohol i brzina najčešći faktori nesreća

Šokantan snimak automobila koji u punoj brzini na auto putu "Miloš Veliki" ide u suprotnom smeru i jeziva saobraćajna nesreća nakon direktnog sudara u kojoj je poginuo vozač, a dve osobe povređene, obišao je Srbiju. Vikend za nama, slobodno možemo da kažemo, bio je crni - poginulo je čak osmoro ljudi! Koliko smo bezbedni na putevima i zašto divljanje vozača postaje sve drastičnije, objasnili su za Blic TV stručnjaci Mirko Koković i Damir Okanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio u suprotnom smeru zbog TikTok izazova? Stručnjaci o tragedijama koje su obeležile vikend: "Nekoliko grešaka vozači uporno rade!"

Izvor: 24sedam.rs, 04.Sep.2023

Nažalost, ovaj vikend obeležen je crnim bilansom na srpskim putevima, gde je poginulo čak osmoro ljudi

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.