Izvor: Blic, 19.Okt.2021, 07:43

VOZIO PIJAN PA ODBIO DA RADI TEST Policija isključila iz saobraćaja tri muškarca zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu i Majdanpeku isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola, a policija u Boru jednog vozača koji je odbio da se alkotestira.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio pod dejstvom alkohola pa ODBIO da radi test: Upravljao vozilom sa 2,32 promila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021

Vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu i Majdanpeku isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola, a policija u Boru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Traktorista (66) osumnjičen za nasilničku vožnju jer je pijan vozio bez dozvole

Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2021

Policija je u selu Cerova kod Krupnja privela 66-godišnjeg muškarca iz tog mesta jer je pod dejstvom alkohola i bez položenog vozačkog ispita vozio traktor, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.