Izvor: Blic, 15.Jun.2023, 09:37

VOZAČI, SPREMITE SE! Policija kreće u pojačanu kontrolu saobraćaja: Ovi prekršaji će se strogo kažnjavati, a svi za volanom će biti testirani na ALKOHOL i DROGU

Do 20. juna saobraćajna policija sprovodiće akciju pojačane kontrole vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci. Akcija će se sprovoditi u 30 država koje čine mrežu saobraćajnih policija Evrope, a za vikend će u kontroli saobraćaja biti angažovani svi raspoloživi alko-metri, kao i uređaji za kontrolu prisustva psihoaktivnih supstanci u organizmu. Major Saobraćajne policije Aleksandar Radenković kaže da će od subote u 12h do nedelje u 12h biti tzv. "alcohol and drugs marathon" koji će trajati 24 sata neprekidno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.