Izvor: Blic, 30.Mar.2024, 14:52

VOZAČI, SPREMITE SE! "Blic" saznaje: Auto-put kroz Beograd od noćas postaje zvanično moto-put, budite OPREZNI SA BRZINOM, evo koja je sad dozvoljena

Auto-put kroz Beograd, od Petlje Bubanj potok do Petlje Beograd, od noćas je zvanično moto-put, a nakon što je u ponoć stupila na snagu Uredba Republike Srbije kojom je ova sabraćajnica prekategorisana. Kako za "Blic" objašnjava Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja, službeni naziv ove saobraćajnice sada je moto-put M11, na njoj opet postoji zaustavna traka a maksimalno ograničenje brzine je 100 kilometara na sat.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nekadašnji auto-put kroz Beograd postao moto-put: Šta to znači za vozače, koje su maksimalne brzine?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2024

Od danas stupa na snagu nova Uredba o kategorizaciji državnih puteva. Uredbom je predviđeno da nekadašnji auto-put kroz Beograd postaje moto-put ili kako se još naziva "brza saobraćajnica". Time je konačno rešen status deonice od petlje Beograd (Dobanovčka petlja), preko Mostara do Bubanj potoka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.