Izvor: Blic, 15.Jan.2024, 21:11

VOZAČI, OPREZ! Na Zlatiboru odron napravio kolaps, u Valjevu opasnost od guste magle: Ovo su deonice na koje treba da obratite posebnu pažnju (VIDEO)

Prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) u većini gradova u Srbiji se večeras očekuje kiša koja će se sa severa i zapada širiti ka ostalim krajevima zemlje, a koja može lediti pri tlu, te se apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UPUĆENO HITNO UPOZORENJE VOZAČIMA: Sutra i prekosutra očekujte ledenu kišu, ove tri stvari obavezne!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 17:21

Putevi Srbije apeluju na oprez u vožnji zbog najave ledene kiše..JP "Putevi Srbije" apeluje da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, na području Srbije očekuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.