Izvor: Blic, 30.Apr.2023, 14:25

VOZAČ I DVE PUTNICE ZADRŽANI U BOLNICI Vlasnik srpskog autobusa koji se prevrnuo u Mađarskoj kaže da je vozilo bilo ispravno: "Nesreća se dogodila čim su prešli granični prelaz"

Jedan od vozača autobusa i dve putnice, zadržani su u bolnici posle saobraćajne nesreće koja se u subotu u jutarnjim satima dogodila u Mađarskoj, potvrdio je Nenad Ćalić, vlasnik somborske firme, čiji autobus je prevozio 55 putnika iz Beograda i Novog Sada, kada se iz još neutvrđenih razloga prevrnuo njih troje su na hospitalizaciji zadržani zbog dijagnostike.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PUTNICI ZADRŽANI U BOLNICI BIĆE PUŠTENI ZA NEKOLIKO DANA Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova nakon prevrtanja srpskog autobusa u Mađarskoj

Izvor: Blic, 30.Apr.2023

Troje srpskih državljana, koja su bila u autobusu koji se u subotu 29. aprila u šest časova prevrnuo u Mađarskoj, zadržana su u bolnici "Semmelweis" u mestu Kiškunhalaš i trebalo bi da budu puštena u roku od dva-tri dana, rečeno je u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.