Izvor: Blic, 18.Jul.2023, 19:03

"VIKALI SU NAM DA SKOČIMO I BODRILI NAS" Mladić koji je skočio sa litice kod Bešenova nekoliko minuta pre strašne nesreće: "Udario je glavu i bio je nepokretan" (FOTO, VIDEO)

Stefan C. iz Nikinaca bio je svedok strašne nesreće koja se dogodila na divljoj plaži na jezeru "Beli kamen" kod sremskog sela Bešenovo nadomak Sremske Mitrovice gde je u nedelju B.J. (30) skakao sa stene u vodu i zadobio teške povrede glave i vratnih pršljenova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAVIČNA ISPOVEST SVEDOKA: "Bodrili su nas da skočimo, dobili smo aplauze", niz nesreća potresao je Srbiju - skokovi u vodu i utapanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023

U istom danu dogodilo se nekoliko stravičnih i sličnih tragedija..Mladić iz Nikinaca bio je svedok strašne nesreće koja se dogodila na divljoj plaži na jezeru "Beli kamen" kod sremskog sela Bešenovo nadomak Sremske Mitrovice gde je u nedelju drugi mladić (30) skakao sa stene u vodu i zadobio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.