Izvor: Blic, 23.Jul.2021, 16:08

VIDIŠ KAKO MOŽE! Usvoje žalba Tužilaštva, određen pritvor VOZAČU KUKAVICI koji je usmrtio dete na Karaburmi

Krivično vanraspravno veće Prvog osnovnog suda u Beogradu uvažilo je žalbu Prvog osnovnog tužilaštva i preinačilo rešenje sudije za prethodni postupak, tako što je prema Lazaru Galiću (38) koji je pokosio oca i njegovo dvoje dece na pešačkom prelazu na Karaburmi pa pobegao. Devetogodišnji dečak je četiri dana kasnije od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUD BAHATOM VOZAČU ODREDIO PRITVOR! Usvojena žalba tužilaštva

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021

KV veće Prvog osnovnog suda u Beogradu uvažilo je žalbu tužilaštva..Krivično vanraspravno veće Prvog osnovnog suda u Beogradu uvažilo je danas žalbu Prvog osnovnog javnog tužilaštva i upravo odredilo pritvor do 30 dana Lazaru G. (38) koji je osumnjičen da je na Karaburmi naleteo na oca i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PRVE FOTOGRAFIJE PRIVOĐENJA VOZAČA KUKAVICE Galića policija izvela iz stana sa lisicama na rukama!(FOTO)

Izvor: Blic, 23.Jul.2021

Policija je upravo privela Lazara Galića (38) koji je pokosio oca i njegovo dvoje dece na pešačkom prelazu na Karaburmi pa pobegao. Devetogodišnji dečak je četiri dana kasnije od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.