Izvor: Blic, 13.Apr.2024, 15:01

(VIDEO) "VIŠE VODIM RAČUNA O DRUGIMA NEGO O SEBI" Ivana Španović gošća emisije "Balkanskom ulicom, nedelja 16.30 h

Ove nedelje samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117 gledajte emisiju "Balkanskom ulicom" voditeljke i autorke Vesne Dedić u kojoj je gošća naša atletičarka Ivana Španović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "TRAGEDIJA JE BILA NEOPISIVA" Savo Milošević obilazi rodnu kuću koja je nažalost danas prazna, prva komšinica kaže: "Teško je, nema ko da ga dočeka"

Izvor: Blic, 13.Apr.2024

Koliko život zaista ume da bude težak, nepredvidiv i koliko udaraca ume da zada, to je na svojoj koži najbolje osetio naš proslavljeni fudbaler Savo Milošević zbog kog se ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji subotom u 16 sati na MTS Iris TV kanalu 117 uputila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.