Izvor: Blic, 25.Nov.2023, 16:57

(VIDEO) U OVOJ KUĆI JE ODRASLA INDIRA RADIĆ danas je zapuštena, u njoj niko ne živi, a pevačica želi i da je proda: "Previše bolnih uspomena"

U malom mestu koje broji 390 stanovnika a koje se nalazi u Republici Srpskoj rođena je i živela je popularna pevačica Indira Radić. U selu Dragalovci se i danas nalazi njena rodna kuća, ali u njoj više niko ne živi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "OCA NIJE VOLELA" Meštanka sela u kom je živela Indira Radić tvrdi da pevačica nikoga ne voli u Dragalovcu, dok drugi imaju reči hvale: "Nije nešto izdignuta"

Izvor: Blic, 25.Nov.2023

Indira Radić je pre mnogo godina napustila svoje rodno selo Dragalovci koje se nalazi u Republici Srpskoj. Dolazila je povremeno da obiđe roditelje, ali danas više ne dolazi u svoj rodni kraj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.