Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 17:02

(VIDEO) "U JEDNOM DANU JE SVE STALO" Helena je jedna od dve devojčice u Srbiji koja boluje od teške bolesti za koju ne postoji lek

Helena boluje od retke bolesti, Phelan–McDermidovog sindroma. Ona je jedna hrabra devojčica, koja nam je uprkos svemu pokazala osmeh u emisiji "Srce za decu koja se emituje samo na Blic televizji na MTS Iris TV kanalu 117 nedeljom u 16 sati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "DELILA SAM SOBU SA CIMERKOM" Velika ispovest Slobode Mićalović o dolasku u Beograd, početku karijere i kolegama: "Imale smo dve police u frižideru"

Izvor: Blic, 10.Mar.2024

Sloboda Mićalović jedna je od naših najboljih i najupešnijih glumica koju publika pamti kako po mnogim serijama, filmovima, tako i po mnogim pozorišnim ulogama. Uvek je smerna, uvek odmerena, a kako sama kaže u emisiji "Balkanskom ulicom", koja se emituje nedeljom u 16.30 sati samo na Blic televiziji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.