Izvor: Blic, 19.Apr.2023, 21:56

(VIDEO) "REKLI SU MI DA TELO SAMO SIMULIRA TRUDNOĆU" Slavica Ćukteraš je otišla na intervenciju kada joj je doktor saopštio: "Ovo dete je živo, čuj srce"

Pevačica Slavica Ćukteraš otvoreno o detinjstvu bez oca, braku koji je trajao šest godina i trudnoći za koju su u prvi mah mislili da je samo simulacija tela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) "PATILA SAM U BRAKU" Slavica Ćukteraš otvoreno o razvodu, odnosu sa bivšim suprugom i ćerki: "Toga sam se najviše plašila u životu, to me je i snašlo"

Izvor: Blic, 19.Apr.2023

Pevačica Slavica Ćukteraš gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na Blic televiziji na MTS kanalu 115 sredom u 22 h u kojoj otvoreno govori o tome kada je prestala zaljubljenost u supruga Vladu Avramova sa kojim je u braku bila šest godina i kako danas funkcionišu...

Nastavak na Blic...

"TEST JE POKAZIVAO POZITIVNO!" Slavicu Ćukteraš naterali da abortira zdravo dete - Mislila sam da umirem

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 10:10

Borila se sa anksioznim poremećajem sa napadima panike, a o ovom oboljenju je otvoreno govorila. Za taj period kaže da joj je bio veoma težak, a razlozi su mnogobrojni...Pevačica Slavica Ćukteraš iz braka sa sportistom Vladom Avramovim ima ćerku Viktoriju, bez koje je umalo ostala jer joj je na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.