Izvor: Blic, 04.Okt.2023, 21:46

(VIDEO) "NJEN OSMEH MI DAJE SNAGU, ONA PRKOSI TOJ BOLESTI" Zorica je heroina koja se raduje malim stvarima, ispunili smo joj želju da upozna Arijel

Zorica je rođena 2015. godine kao zdrava beba sa ocenom 10. Međutim, mama je posle dva meseca pirmetila da njeni pokreti nisu kao kod ostalih beba u tom uzrastu. Sa Zoričinih pet meseci saznali su dijagnozu - spinalna mišićna atrofija, najteži oblik tip 1. Zorica je heroj, ima 8 godina, veruje u bajke i imala je želju da upozna Arijel, malu sirenu što joj je ekipa emisije "Srce za decu" koja se emituje na Blic televiziji sredom u 21.45 sati i ispunila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.