Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 14:42

(VIDEO) "NE OBAZIREM SE JA PUNO NA KOMENTARE" Anđela Ignjatović Breskvica gošća emisije "Balkanskom ulicom", nedelja 16.30 h

I ove nedelje samo na Blic televiziji gledajte emisiju "Balkanskom ulicom" koja se emituje tačno u 16.30 sati i u kojoj je gošća Anđela Ignjatović Breskvica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"URADILA JE SVE DA MU PRODUŽI ŽIVOT" Komšije i prijatelji Jelene Tomašević otkrivaju bolne detalje iz života pevačice ali i to koliko je drugačija od one koju vidimo u javnosti (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Feb.2024

Pevačica Jelena Tomašević je rođena u Negotinu ali njeni roditelji su odlučili da njihov dom bude u Kragujevcu gde je ova talentovana i popularna pevačica provela najbezbrižniji deo svog života o čemu za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje na Blic televiziji na MTS kanalu 117 subotom u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.