Izvor: Blic, 30.Mar.2024, 18:34

(VIDEO) "NE DAJEMO MU NIKAKVE ŠANSE DA ĆE DA PREŽIVI" Doktor je imao lošu prognozu za Iliju, ovaj mali heroj je pobedio, ali njegova borba i dalje traje

Ilija je rođen u osmom mesecu trudnoće, a usled komplikacija na porođaju, diagnostikovana mu je bolest spina bifida. Ekipa emisije “Srce za decu” koja se emituje samo na Blic televiziji subotom u 17.30 sati, na MTS Iris TV kanalu 117, potrudila se da ovom malom heroju izmami osmeh na lice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "POSLEDNJIH 15 DANA SAM PROVELA SA NJIM" Marija Vicković o bolu kada joj je umro tata, borbi sa autoritetima i trenutku kada je IZBAČENA IZ STANA

Izvor: Blic, 31.Mar.2024, 16:31

Glumica Marija Vicković je gošća emisije “Balkanskom ulicom” koja se emituje u nedelju u 16.30 sati samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.