Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 21:56

(VIDEO) "MENTALNO ZDRAVLJE JOŠ UVEK JE NAŽALOST TABU TEMA" Milan Marić otvoreno o tome koliko mu je terapija pomogla, o detinjstvu, roditeljima i važnim odlukama

Glumac Milan Marić gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji u 21 sat na MTS kanalu 117 u kojoj otvoreno priča o detinjstvu, zašto je prestao da se bavi sportom i kako je odlučio da postane glumac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) DEVOJČICA U KOLICIMA U SUZAMA U njen stan ušao je Vojaž, a onda su je tek emocije preplavile, njen osmeh i njena hrabrost oduševili su i mladog repera

Izvor: Blic, 07.Feb.2024

Đulnaz Smakaj ima 13 godina i ide u sedmi razred. Ova hrabra devojčica boluje od spinalne mišićne atrofije koja joj otežava tinejdžerske dane, a njen osmeh i njenu priču gledajte u emisiji "Srce za decu" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 117 sredom u 21.45 sati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.