VIDEO: Kruzer pun svingera stigao u Dubrovnik

Izvor: Radio 021, 08.Sep.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kruzer pun svingera stigao u Dubrovnik

Luksuzni "The Azamara Journey" uplovio je danas u Dubrovnik i sa sobom doveo 700 svingera.

Radi se o luksuznom, 180 metara dugom brodu koji je već organizovao slična putovanja, ali ovo je prvi put da se radi o hrvatskoj obali. Krstarenje je rezervisano samo za parove, a samcima je strogo zabranjeno učestvovanje.

Iako se radi o daleko slobodnijoj ekipi, seks na javnim mestima broda nije dopušten, već se ljubavnici moraju povući u posebne prostorije unutar samog broda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Na stranici koja reklamira ovakva putovanja, Dubrovnik je opisan kao "poznata destinacija koja ima bogatu kulturu, a u čijoj blizini se nalazi i ostrvo Lokrum koje ima nudističku plažu".

Posada broji 400 članova, a svingeri će večeras i napustiti Dubrovnik.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

700 svingera stiglo u Dubrovnik: Pogledajte kako izgledaju njihove žurke

Izvor: B92, 09.Sep.2015, 13:46

Luksuzni kruzer “The Azamara Journey” uplovio je danas u Dubrovnik i sa sobom doveo 700 svingera...Inače, radi se o 180 metara dugom brodu koji je već organizovao slična putovanja, ali ovo je prvi put da se radi o hrvatskoj obali...Krstarenje je rezervirano samo za parove, a samcima je strogo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.