Izvor: Blic, 05.Maj.2022, 15:03

(VIDEO) Janjuš i Maja UHVAĆENI ZAJEDNO NA NASTUPU Slobe Radanovića: Objavila snimak i ovo je dokaz o pomirenju

Iako se pričalo da se bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš nakon izlaska iz "Zadruge" vratio supruzi Eni i dane provodi sa porodicom, čini se da u tome nema istine. On je sinoć uhvaćen u provodu na nastupu pevača i bivšeg cimera iz rijalitija Slobe Radanovića, a sa njim je, sudeći po snimku koji je objavila, bila i Maja Marinković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOMBA - PRODUKCIJA SAOPŠTILA ZVANIČNO: Maja i Janjuš sa Slobom Radanovićem! Vraćaju se u Zadrugu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2022

Izgovorila je to u živom programu!..Voditeljka Ivana Šopić unela je danas jednu informaciju u Zadrugu koja je poremetila mnoge...Tokom emisije i Mensurovog izlaganja, ona je otkrila da su Maja i Janjuš zajedno bili na nastupu Slobe Radanovića...Njene reči su izazvale muk među ukućanima, a već...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.