Izvor: Blic, 04.Avg.2023, 11:33

IZVRŠITELJ DOŠAO DA ISELI PORODICU SA BEBOM, GRAĐANI IH ŠTITILI "ŽIVIM ZIDOM" Posle sat vremena drame u Gospodara Vučića iseljenje odloženo, ali agonija ostaje (FOTO, VIDEO)

Komšije i građani okupili su se jutros u Ulici gospodara Vučića 148 u Beogradu, gde je za 11 časova zakazan dolazak izvršitelja i iseljenje bračnog para Pavlović i njihove bebe stare 21 mesec. Nakon sat vremena drame, iseljenje je odloženo, ali agonija porodice ovde ne prestaje, jer se čeka koja će biti sledeća odluka izvršitelja. Ono što su advokati porodice tražili to je da se sačeka okončanje sudskog postupka, a što je zakazano za 1. septembar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.