Izvor: Blic, 29.Mar.2024, 15:39

(VIDEO) Doktori za Iliju nisu imali dobre prognoze jer mu je na rođenju dijagnostikovana bolest spina bifida ali on se iz dana u dan hrabro bori, emisija "Srce za decu", subota 17.30 h

Ilija je mali heroj kom lekari nisu davali dobre prognoze na rođenju, ali on se hrabro bori upornim vežbama i operacijama uz pomoć kojih mu je bolje. Priču ove porodice koja ne gubi nadu da će Ilija biti dobro gledajte u subotu u 17.30 sati samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117 u emisiji "Srce za decu".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) BLIC U KASIDOLU "TREBALO JE DA SMANJI POSAO DA BUDE PRIVRŽENA MUŽU" Rodbina i prijatelji o razvodu Dragane Mirković ekskluzivno za emisiju "Metar moga sela", subota 16 h

Izvor: Blic, 29.Mar.2024

Ekskluzivno za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117 meštani Kasidola i rođaci Dragane Mirković otkrivaju detalje razvoda i života pevačice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.