Izvor: Blic, 15.Okt.2023, 16:32

(VIDEO) "Da nije takva kakva jeste ne bih se usudio da imam decu" Aleksandar Kukolj o ženi, vaspitanju dece, svom životnom putu i današnjim generacijama i roditeljima

Aleksandar Kukolj, džudista, srpski reprezentativac u ovom sportu gost je emisije "Balkanskom ulicom" autorke i voditeljke Vesne Dedić koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, nedeljom u 16.30 sati u kojoj priča o svom poreklu i preseljenju iz mesta Kukolji u Beogard, o svojim usponima i padovima u sportu, koliko je teško ustati kada si poražen, o ženi i tome kakvu je zamišljao u ulozi majke i koliko je prevazišla njegova očekivanja, ali i o današnjoj omladini i roditeljima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "NISAM MOGLA DA NAĐEM SNAGU U SEBI DA ŽIVIM" Sanja Vučić u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" prvi put o detaljima iz života i odnosu oca i majke, sreda 21 h

Izvor: Blic, 16.Okt.2023, 10:33

Ove srede u 21 sat samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115 pratite emisiju "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj je gošća pevačica Sanja Vučić koja bez zadrške govori o teškim i turbulentnim periodima svog života.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.