Izvor: Blic, 19.Apr.2024, 10:00

(VIDEO) "DOBAR JE PEVAČ, ALI KAO ČOVEK JE SAD ISPAO NIKAKAV" Komšije Dženana Lončarevića u rodnom Prijepolju otkrivaju sve detalje, emisija "Metar moga sela", subota 16 h

Vest da se pevač Dženan Lončarević razvodi posle 25 godina braka iznenadila je javnost, a još veći šok izazvala je izjava supruge da Dženan ima dete sa drugom ženom, sa kojom se ispostavilo da je u vezi već 15 godina. Šta o životu Dženana Ločnarevića znaju komšije iz rodnog Prijepolja saznajte u emisiji "Metar moga sela" u subotu u 16 sati samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZALJUBLJIVAO SAM SE VIŠE PUTA" Ovako je Dženan Lončarević govorio o supruzi Samiri pre samo DVA MESECA

Izvor: Blic, 19.Apr.2024

Pevač Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire Lončarević nakon 25 godina braka, a o njihovom odnosu on nikada javno nije želeo da priča.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.