Izvor: Blic, 24.Jan.2024, 15:13

(VIDEO) "ĆERKA NEMA USLOVE U SARAJEVU, BEZ STRUJE SU I TOPLE VODE" Šok optužbe Asmina Durdžića: "Aneli mi je rekla da zamišlja kako baca dete sa prozora"

Asmin Durdžić u svojoj velikoj ispovesti za "Blic" ispričao je apsolutno sve o odnosu sa bivšom Aneli Ahmić, a kako je rekao njegova ćerka Nora, koja trenutno boravi kod Aneline majke i sestre nema adekvatne uslove za odrastanje, tačnije u njihovom domu navodno ne postoji struja i topla voda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Ne postoji razlog da me ODVOJE OD DETETA" Aneli o borbi za starateljstvo - sigurna da Stanija stoji iza svega

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2024, 08:50

Sigurna je da Asmin nema nikakve šanse na sudu...Noćas su zadrugari tokom emisije "Pitanja gledalaca" pretresli najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedno od pitanja je bilo upućeno Aneli Ahmić, a odnosi se na njenu borbu za starateljstvo nad ćerkom Norom...Aneli je jednom prilikom izjavila da Stanija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.