Izvor: Blic, 07.Nov.2023, 21:35

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA Zlata Petrović dovela sina na slavlje, a on je pred svima PONIŽAVAO I DRAO SE: "Ajde bre, evo, slikaj se ti"

Pevačica Zlata Petrović stigla je na slavlje kod kolege Radiše Trajkovića Đanija, koji ćerki proslavlja punoletstvo, a sa sobom je povela sina Jovana Pejića i njegovu devojku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Razmišljanje primitivnog čoveka" Sin Zlate Petrović ZAGRMEO nakon skandalozne svađe sa majkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023

Odlučio da se oglasi...Mezimica Đanija Trajkovića, Sofija Trajković, danas proslavlja rođendan, a nimalo prijatna situacija dogodila se, kada je na slavlje stigla Đanijeva koleginica, Zlata Petrović...Zlatin sin, Jovan, koji se pojavio sa majkom i novom devojkom počeo je da urla na majku koja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.