Izvor: Blic, 03.Jun.2023, 21:21

"VIDELI SMO GA, MISLILI SMO DA SE SPASAO" Potresna ispovest majke ubijenog Nemanje u masakru u Mladenovcu: Komšija je trčao i vikao "POBIŠE NAM DECU!"

Tačno mesec dana je prošlo od dva stravična masakra koja su se dogodila u Srbiji, kada su dečak (13) i Uroš B. (21), u dva odvojena krvava pohoda, ubili 18 osoba, a 19 njih ranili. Srbija se još uvek nije oporavila od tragedija koje su se dogodile.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"UGASIO NAM JE KUĆE, DECU NAM JE POBIO" Potresna ispovest majke jedne od Uroševih žrtvi: Ležali su tamo krvavi, ranjeni i u mraku

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 08:08

Mesec dana od masakra kod Mladenovca...Tačno mesec dana je prošlo od dva stravična masakra koja su se dogodila u Srbiji, kada su dečak (13) i Uroš Blažić (21), u dva odvojena krvava pohoda, ubili 18 osoba, a 19 njih ranili. Srbija se još uvek nije oporavila od tragedija koje su se dogodile...Porodica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.