Izvor: Blic, 18.Apr.2024, 21:57

VEŠTAČENJA TRAJU VEĆ 16 MESECI! I dalje enigma da li postoji krivac za prevrtanje vagona sa amonijakom i SMRT DVOJICE VOZAČA

Istražne radnje kojima bi trebalo da se utvrdi da li postoji krivac za prevrtanje vagona sa amonijakom na pruzi kod Pirota i smrt dvojice muškaraca čija su tela pronađena u blizini mesta teškog hemijskog akcidenta nisu okončane ni nakon skoro 16 meseci, saznaje “Blic”. Kada će biti okončan predistražni postupak koji je pokrenulo Osnovno javno tužilaštvo u Pirotu nije poznato. Objašnjenje zbog čega dokazni postupak još uvek traje, isto je sve vreme: čekaju se rezultati veštačenja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.