Izvor: Blic, 07.Mar.2024, 19:58

"VELIKO PRIZNANJE ZA SRBIJU" Ana Brnabić o vesti da će Srbija predsedavati Globalnim partnerstvom za veštačku inteligenciju (FOTO)

Ana Brnabić oglasila se na svom X nalogu povodom vesti koju je danas objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić da će Republika Srbija u naredne tri godine biti predsedavajući Globalnog partnerstva za veštačku inteligenciju (GPAI) i to u prvoj i trećoj godini pomoćni predsedavajući, a u drugoj godini glavni predsedavajući.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Brnabić prezadovoljna rezultatima Srbije u oblasti veštačke inteligencije

Izvor: Danas, 07.Mar.2024

Premijerka Srbije Ana Brnabić izrazila je oduševljenje činjenicom da će Srbija predsedavati Globalnim partnerstvom za veštačku inteligenciju, dodajući da je to veliko priznanje za naše rezultate.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.