Izvor: Blic, 21.Mar.2024, 13:19

VELIKI POŽAR U UČITELJSKOM NASELJU Prvi snimci: Ogroman crni dim se vidi čak iz centra Beograda, 30 vatrogasaca na terenu, stižu i nove ekipe (FOTO, VIDEO)

Ogroman crni dim kulja u Učiteljskom naselju, u naselju u Beogradu, na teren je upućeno ukupno osam vatrogasnih vozila sa čak 30 vatrogasaca, a pristižu i nove ekipe. Kako saznajemo, gori napuštena fabrika, a gust dim je toliko visok da se vidi čak i sa viših spratova centra grada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u napuštenoj fabrici u Učiteljskom naselju u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2024

Ogroman crni dim kulja u Učiteljskom naselju u Beogradu, a prema prvim informacijama, požar je izbio iza supermarketa "Vero".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

GORI KOD "BEO ŠOPING" CENTRA: Crni dim nadvio se nad Učiteljskim naseljem, OGROMAN OBLAK vidljiv i iz centra grada - nepristupačan teren otežava gašenje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024

Veliki požar u Učiteljskom naselju...Kako saznajemo, zapalio se objekat na uglu Mis Irbijeve i Velizara Jovanovića odmah pored Beo Šoping centra u Učiteljskom naselju u Beogradu...Vatrogasci su stigli jako brzo, međutim nepristupačan teren otežava gašenje...A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.