Izvor: Blic, 27.Okt.2020, 14:20

"VELIKA JE TUGA, SVI SMO POTRESENI" O Aleksandru koji je iznenada preminuo u Nišu bežeći od prolaznika koji mu je POKAZAO NOŽ, profesori imaju samo najlepše reči

Iznenadna smrt Aleksandra Ć. (15) koji je umro u subotu u toku noći nakon što se onesvestio na ulici, bežeći od prolaznika koji mu je pokazao nož, potresla je i rastužila učenike i nastavnike srednje elektrotehničke škole "Nikola Tesla" u Nišu koju je pohađao preminuli dečak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ČUVAJ NAS, NAŠ NAJMILIJI ANĐELE" Stotine ljudi u Nišu ispratilo Aleksandra (15) na večni počinak

Izvor: Blic, 27.Okt.2020

Nekoliko stotina rođaka, prijatelja i školskih drugova oprostilo se danas na Novom groblju u Nišu od Aleksandra Ć. (15) koji je preminuo 24. oktobra nakon što je pao i preminuo na ulici bežeći od prolaznika koji mu je pokazao nož.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.