Izvor: Blic, 14.Maj.2021, 15:11

VELIKA AKCIJA POLICIJE Uhapšeno 12 osoba zbog poreske utaje, ojadili državu za 28,8 MILIONA!

U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapšeno je 12 osoba zbog sumnje da su izvršile više krivičnih dela - poresku utaju u ukupnom iznosu više od 28,8 miliona dinara, pranje novca i pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 11 miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 28 miliona dinara - uhapšeni zbog utaje poreza i pranja novca

Izvor: B92, 14.Maj.2021

Kraljevo -- U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova uhapšeno je 12 osoba zbog sumnje da su izvršile više krivičnih dela...Više javno tužilaštvo u Kraljevu naložilo je da se ove osobe uhapse zbog krivičnih dela poreske utaje, u ukupnom iznosu više...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.