Izvor: Blic, 06.Mar.2020, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VAŠA PREMIJERKA JE KAO KANADSKA GUVERNERKA ASTRONAUT" Tavi Kotka o šansama i preprekama Srbije na putu digitalizacije

Mislim da je Srbija srećna što ima ovakvu premijerku, a iz mog iskustva sa političarima mogu da je uporedim možda sa kanadskom generalnom guvernerkom Džuli Paje koja je astronaut, rekao je Tavi Kotka, ambasador digitalizacije Estonije i eminentni stručnjak koji je bio jedan od ključnih govornika na nedavno održanom "Blic panelu" na Kopaoniku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KO JE KANADSKA GUVERNERKA S KOJOM POREDE ANU BRNABIĆ U svemir je letela 2 puta, pilotirala je vojnim avionima, i to je delić njene impresivne biografije

Izvor: Blic, 07.Mar.2020, 12:14

Ko je guvernerka Kanade i astronaut Džuli Pajet sa kojom je estonski stručnjak za digitalizaciju Tavi Kotka uporedio srpsku premijerku Anu Brnabić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.