Izvor: Blic, 29.Jun.2021, 00:32

VANREDNA SITUACIJA Moguće zatvranje mirovnih misija UN zbog budžeta

Mirovne misije Ujedinjenih nacija na globalnom nivou pripremaju se za moguće zatvaranje u četvrtak ukoliko Generalna skupština Ujedinjenih nacija, koja broji 193 članova, ne bude u stanju da dogovori novi budžet od šest milijardi dolara do 30. juna 2022. godine, izjavili su danas zvaničnici i diplomate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Moguće zatvaranje mirovnih misija UN zbog budžeta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2021

Mirovne misije Ujedinjenih nacija na globalnom nivou pripremaju se za moguće zatvaranje u četvrtak, ukoliko Generalna skupština Ujedinjenih nacija, koja broji 193 članova, ne bude u stanju da dogovori novi budžet od šest milijardi dolara do 30. juna 2022. godine, izjavili su zvaničnici i diplomate...Pojedine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.