Izvor: Blic, 14.Sep.2021, 22:00

VADILI IM MAST, PA POVEĆAVALI USTA Lažni hirurg Sava i majka cvećarka UNAKAZILI 7 ŽENA: Otkrivamo šta je sve policija pronašla u DIVLJOJ ORDINACIJI i kakva kazna ih čeka

Protiv lažnog hirurga Save Kneževića (23) i njegove majke cvećarke Danijele Knežević Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu u kojoj se navodi da je narušio zdravlje sedam žena nad sumnje da je narušio zdravlje najmanje sedam devojaka nad kojima je u svojoj neregistrovanoj ordinaciji u centru Beograda vršio medicinske zahvate, za koje nije imao diplomu ni dozvolu. Tužilaštvo je predložilo sudu kaznu u visini od osam i po godina zatvora, kako i novčanu kaznu u visini od 800.000 dinara, a majci godinu dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.