Izvor: Blic, 10.Mar.2021, 15:53

"Uzdajući se da su jači od sudbine, Srbi ne preduzimaju ništa da spreče očigledne opasnosti, a onda do neba nariču zbog 'nepravde' koja ih je zadesila"

Kad me je pre nekoliko dana urednik NIN-a, Mića Ćulibrk, podsetio SMS porukom da mi je postnagradni grejs period istekao i da je kucnuo čas da za sledeći broj pošaljem kolumnu koju dobitnici NIN-ove nagrade tradicionalno pišu, dodao je da je jedva čeka - što mu bezrezervno verujem - mada mi se u podtekstu učinilo da pomalo strepi od reakcija javnosti zbog stigme koju je moja malenkost navukla preseljenjem dnevne kolumne Famozno iz Danasa u Kurir i koja bi se mogla proširiti i na NIN.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.